Ronaldinho lacht om PSG-suggestie: 'Wat wil je dan, de slechtste spelers ter wereld?'

Reacties

Ronaldinho snapt niet dat er mensen zijn die suggereren dat Paris Saint-Germain dingen moet veranderen om volgend seizoen wél met de Champions League-trofee in de handen te staan. Om de Europese droom van PSG werkelijkheid te maken is er al heel veel geld gespendeerd, maar tot Europees zilverwerk leidde dat nog niet.

Ronaldinho lacht om PSG-suggestie: 'Wat wil je dan, de slechtste spelers ter wereld?'
© Pro Shots

PSG sneuvelde de laatste jaren regelmatig in de achtste finale van de Champions League, ook dit seizoen bleek de eerste horde na de groepsfase niet haalbaar voor de Fransen. Ronaldinho vindt niet dat het roer om moet bij PSG. 'Ik begrijp niets van al die meningen, er lopen zoveel goede spelers rond in Parijs. En dan wil je alles veranderen? Omdat je wat wil hebben, de slechtste spelers ter wereld?' lachte Ronaldinho tijdens een perspraatje richting de finale tussen Real Madrid en Liverpool.

De Braziliaan, tussen 2001 en 2003 actief in Parijs, denkt dat geduld de sleutel tot succes is. 'We moeten wachten tot alle spelers de nieuwe speelwijze onder de knie krijgen. De rest komt vanzelf wel. Deze aanpassingsproblemen zijn normaal, dit is nu eenmaal nodig om goed te kunnen presteren.' Op aanvallend gebied hoeft de clubleiding van PSG dan ook niet in te grijpen van Ronaldinho. 'Neymar, Di María, Messi… De beste spelers zijn samen. Als je daar niet blij mee bent, met wie ga je dan spelen?'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.