Romero wil alsnog slagen bij PSV: 'Volgend seizoen ben ik op mijn best'

Reacties

Maximiliano Romero staat inmiddels al anderhalf jaar onder contract bij PSV, maar de peperdure Argentijn heeft nog nauwelijks minuten gemaakt. Toch weigert de door blessures geplaagde spits de handdoek in de ring te gooien.

Romero wil alsnog slagen bij PSV: 'Volgend seizoen ben ik op mijn best'

PSV betaalde in de zomer van 2018 ruim tien miljoen euro voor Romero, die overkwam van Vélez Sarsfield en in Argentinië te boek staat als megatalent. Vooralsnog kwam de aanvaller, die de tweede helft van het vorige seizoen al werd gehuurd, echter niet verder dan twintig speelminuten verdeeld over twee optredens in het eerste.

Vrijdagmiddag liet Romero tijdens een oefenwedstrijd tegen Vitesse (5-0) met twee doelpunten zien op de weg terug te zijn. Na afloop sprak hij over zijn vorm met FOX Sports. 'Ik ben natuurlijk heel blij om terug te zijn. Hier ben ik al vanaf het begin naar op zoek. Ik ben er helaas nog niet vaak bij geweest door allerlei omstandigheden, maar je mag als voetballer nooit opgeven. Opgeven is ook geen optie voor mij. Voor nu ben ik vooral heel blij dat ik weer speel voor het eerste elftal.'

'Ik voel me goed na deze 45 minuten. Ik zit op het niveau dat ik moet hebben en voel me zelfs al wat beter dan verwacht. Ik ben op zoek naar mijn beste niveau en vandaag kreeg ik die kans in een oefenwedstrijd. Ik verwacht ik volgend seizoen op mijn best zal zijn', aldus Romero, die in Eindhoven een contract heeft tot de zomer van 2023.

'Lozano zou best meer beschermd mogen worden door scheidsrechters'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.