Romero definitief naar de uitgang van Old Trafford

Reacties

Sergio Romero heeft op 1 juli zijn handen vrij om een nieuwe club te vinden. Manchester United heeft de Argentijnse doelman definitief uitgezwaaid.

Romero definitief naar de uitgang van Old Trafford
© Pro Shots

Romero streek in de zomer van 2015 neer op Old Trafford. De gewezen doelman van AZ slaagde er niet in een vaste waarde te worden onder de lat bij Manchester United, maar pikte gaandeweg nog wel de nodige wedstrijden mee.

Dit seizoen werd Romero ondanks een doorlopend contract definitief op een zijspoor gezet. Geen enkele keer deed manager Ole Gunnar Solskjaer nog een beroep op de 96-voudig international. Het was een droevig einde aan zijn verblijf bij United, dat hem nu officieel uitgeleide doet.

Naast het afscheid van Romero en collega-doelman Joel Pereira heeft Manchester United laten weten nog in onderhandeling te zijn met Juan Mata over een verlenging van zijn aflopende contract.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

S. Romero


Geboortedatum:
22 februari 1987
Leeftijd:
37
Geboorteplaats:
Bernardo de Irigoyen
Nationaliteit
Argentinië
Lengte:
1,92 m
Gewicht:
87 kg
Huidige club:
Boca Juniors
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.