Roma moet straffen vrezen na spreekkoren richting Zlatan en Kessié

Reacties

Een deel van de aanhang van AS Roma heeft zich misdragen tijdens de thuiswedstrijd van zondagavond tegen AC Milan. De pijlen waren gericht op Zlatan Ibrahimovic en Franck Kessié.

Roma moet straffen vrezen na spreekkoren richting Zlatan en Kessié
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
1 - 2
AC Milan
AC Milan

Roma ging in het eigen Stadio Olimpico met 1-2 onderuit tegen de Rossoneri. Pijnlijker dan de score was het gedrag van een groep Roma-supporters. Spreekkoren in de richting van Ibrahimovic en Kessié waren duidelijk te horen. De Zweedse spits werd uitgemaakt voor 'zigeuner' en reageerde daarop door na het maken van de 0-1 te gebaren naar de toeschouwers dat ze maar luider moesten gaan zingen. Dat gebaar leverde de ex-Ajacied een gele kaart op. Vlak voordat Kessié de 0-2 maakte vanaf de strafschopstip waren apengeluiden te horen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ibrahimovic reageerde na afloop op de spreekkoren die tegen hem gericht waren. 'Ik heb het uitjouwen nodig. Hoe meer ik uitgejouwd word, hoe meer ik voel dat ik leef. Adrenaline levert me zoveel op', aldus de veertigjarige Zweed bij DAZN.

Roma moet opnieuw vrezen voor straffen. Onlangs ging het al mis bij de thuiswedstrijd tegen Napoli, toen ook al racistische spreekkoren te horen waren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.