Roko Simic in beeld als tweede spits bij PSV

Reacties

PSV gaat vol voor Luuk de Jong deze transferperiode. Maar de club uit Eindhoven zoekt daarachter nog een jonge aanvaller. PSV heeft de jonge spits Roko Simic in het vizier.

Roko Simic in beeld als tweede spits bij PSV
© Imago

Dat PSV twee spitsen wil aantrekken, is geen geheim. Eran Zahavi is vertrokken en Maxi Romero lijkt de club ook te verlaten. De Argentijn gaat terug naar zijn vaderland, Racing Club zal hem eerst huren en dan waarschijnlijk overnemen. Met Luuk de Jong is de topprioriteit in de aanval genoemd. Of de deal doorgaat, ligt vooral aan Sevilla dat vooralsnog vasthoudt aan een vraagprijs van zes miljoen euro.

Parallel aan het proces met De Jong is PSV bezig een aanvaller achter hem aan te trekken. Een jonge spits voor de toekomst staat op het wensenlijstje. In dat licht moet de interesse in Wilfried Gnonto worden gezien, maar na de goede optredens van het talent bij zowel FC Zürich als de Italiaanse ploeg zal het niet eenvoudig worden hem nog aan te trekken.

Dat geldt ook voor een transfer van een speler uit de Red Bull school. Toch volgt PSV nadrukkelijk de verrichtingen van Roko Simic. Het achttienjarige Kroatische talent – zoon van ex-prof Dario Simic - speelde afgelopen seizoen voor FC Liefering de beloftenploeg van Red Bull Salzburg dat uitkomt op het tweede niveau van Oostenrijk. In die competitie maakte Simic 19 goals in 24 wedstrijden.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.