Roda verrast verder met komst Anelka

Reacties

Na een spectaculaire week op de transfermarkt komt Roda JC nog met een daverende uitsmijter: de club gaat in zee met Nicolas Anelka.

Roda verrast verder met komst Anelka

Roda haalt de 37-jarige Fransman niet als spits, maar als consultant. De gewezen vedette van onder meer Arsenal, Liverpool, Manchester City, Chelsea, Real Madrid, Juventus, Paris Saint-Germain en het Franse elftal gaat aan de slag in de jeugdopleiding van de club. De precieze invulling van zijn werkzaamheden zal hij de komende weken bespreken met Roda en de nieuwe mede-eigenaar Aleksei Korotaev.

Anelka zal zich in ieder geval gaan inzetten als adviseur op de Franse markt. Op zijn advies strikte de Eredivisionist al vleugelaanvaller Lyes Houri (21), die dinsdag werd gehuurd van SC Bastia en zich de komende maanden mag bewijzen bij Jong Roda JC.

De aanstelling van Anelka komt uit de koker van Korotaev, voor wie de 69-voudig international al advieswerk verrichtte. Beiden worden vrijdag verwacht in Zuid-Limburg, waar ze hun opwachting zullen maken tijdens een persconferentie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.