Roda-Mexicaan gecharmeerd van Van 't Schip

Reacties

John van 't Schip is kandidaat voor de vacature bij Roda JC Kerkrade. De oud-international heeft een streepje voor bij de nieuwe Mexicaanse eigenaar.

Roda-Mexicaan gecharmeerd van Van 't Schip

Mauricio Garcia de la Vega heeft het noodlijdende Roda JC met de overname van de aandelen nieuw leven ingeblazen. De machtswisseling wacht nog op goedkeuring van de KNVB, maar de nieuwe toekomst wordt daarop vooruitlopend al in de steigers gezet.

Over de aanstelling van een trainer heeft De la Vega uitgesproken ideeën. De Mexicaan wil snel een goede coach aanstellen, het liefst iemand met Eredivisie-ervaring. Als het aan de nieuwe roerganger van Roda ligt, is Van 't Schip een uitstekende kandidaat voor het hoofdtrainerschap in Kerkrade.

De la Vega is erg gecharmeerd van de ex-international, die eerder werkzaam was in Mexico en sinds zijn vertrek bij PEC Zwolle zonder club zit. Vanuit kamp De la Vega is al is geïnformeerd naar de haalbaarheid van Van 't Schip, al is het de vraag hoe directeur Harm Van Veldhoven tegenover de oud-international staat.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.