Roda JC wacht op KNVB en dreigt met rechtszaak

Reacties

Roda JC dreigt met een rechtszaak na de verloren KNVB-bekerwedstrijd tegen Willem II. De club tekende al protest aan tegen de beslissing van Dennis Higler na inmenging van de videoarbitrage.

Roda JC wacht op KNVB en dreigt met rechtszaak

Donis Avdijaj maakte in de slotfase van het bekerduel de 2-3 voor de Kerkradenaren, maar de treffer van de Schalke 04-huurling werd afgekeurd door Higler. Videoscheidsrechter Jochem Kamphuis zag namelijk dat Roda-speler Mikhail Rosheuvel hands maakte in de aanloop naar de treffer, al veroverde Willem II de bal nog na de handsbal. Ook de tijd die tussen de overtreding en het doelpunt zat, riep vraagtekens op bij Roda JC.

De Limburgers hadden de KNVB een deadline gesteld voor woensdagmiddag 15.00 uur om te reageren op hun protest. KNVB heeft in reactie daarop laten weten dat ze nog met een reactie gaan komen op het protest.

Maar als de reactie van de KNVB de club niet zint, overweegt ze serieuze stappen. 'Als de KNVB niets met het protest doet, overwegen we een gang naar de rechter', bevestigt Roda JC-directeur Wim Collard.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.