Roda JC gunt Goppel alsnog droomtransfer

Reacties

Thijmen Goppel maakt de overstap van Roda JC Kerkrade naar SV Wehen Wiesbaden. Aanvankelijk wilden de Limburgers niet meewerken aan een transfer.

Roda JC gunt Goppel alsnog droomtransfer

De 24-jarige Goppel stond al lange tijd in de belangstelling van Wiesbaden, een club uit de Derde Bundesliga die op promotie mikt. Hij noemt zijn transfer naar Wiesbaden 'precies de juiste stap', omdat hij er financieel en sportief sterk op vooruitgaat. Roda JC was niet bij machte zijn contract dat in 2022 afliep te verlengen.

De clubs hebben elkaar na enige onderhandelingen gevonden, bevestigt Wiesbaden. De Duitsers boden een aantal weken geleden al 125 duizend euro en bonussen voor de snelle aanvaller, maar toen hield Roda nog vast aan de afkoopsom van 300 duizend euro. Goppel tekent tot medio 2023 bij Wiesbaden.

'We wilden Thijmen absoluut binnenhalen omdat hij naast zijn geweldige voetbalkwaliteiten ook heel goed bij ons team past met zijn karakter en mentaliteit en ons direct zal helpen', zegt directeur Nico Schäfer op de clubsite. 'We willen de verantwoordelijken van Roda Kerkrade bedanken voor het inwilligen van het transferverzoek van de speler.'

Goppel speelde in de jeugd van NEC en droeg ook het shirt van ADO Den Haag en MVV Maastricht voordat hij in Kerkrade neerstreek.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Roda JC Kerkrade
Meer over Roda JC Kerkrade
Meer T. Goppel
Meer over T. Goppel
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.