Robben scoort op emotionele avond Pizarro

Reacties
Robben scoort op emotionele avond Pizarro
© Imago
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Arjen Robben heeft zich zaterdag weer laten zien op het voetbalveld. Bij het afscheidsduel van Claudio Pizarro droeg hij bij aan de feestvreugde in Bremen.

De 44-jarige Pizarro werd zaterdag uitgeleide gedaan in het Weser Stadion, waar oude bekenden van Werder Bremen en Bayern München elkaar troffen. Robben had voor de gelegenheid weer een shirt van Die Rekordmeister aangetrokken om samen met onder anderen Mario Gomez en Giovane Elber in actie te komen.

De gewezen Oranje-international deed net als Pizarro van zich spreken als doelpuntenmaker. Hij tekende voor de aansluitingstreffer in de wedstrijd die uiteindelijk in 2-2 eindigde. De Peruviaan had eerder al een publiekswissel gekregen. 'Ik kan alleen maar zeggen: dank voor alle mooie momenten. Ik ben erg gelukkig dat ik hier mijn laatste wedstrijd heb gespeeld', zei Pizarro met een snik in zijn stem.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.