Robben over eventuele rentree bij Oranje: 'Daar wil ik nu niet op vooruitlopen'

Reacties

Arjen Robben heeft bij zijn persconferentie naar aanleiding van zijn rentree bij FC Groningen een slag om de arm gemaakt. 'Ik wil benadrukken: het gaat nog niet om een comeback, maar om een poging tot...'

Robben over eventuele rentree bij Oranje: 'Daar wil ik nu niet op vooruitlopen'
© Pro Shots

Robben stond de aanwezige media zondagmiddag uitgebreid te woord in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Daar werd onder meer gevraagd hoe de 36-jarige aanvaller er fysiek voor staat na een jaar zonder voetbal. 'Ik ben er positief over en mijn fitnesstrainer is dat ook. Het doel en de missie is duidelijk: je wil op het veld staan en wedstrijden spelen', antwoordde Robben.

'Maar het is wel goed om te benoemen, om teleurstelling te voorkomen bij supporters en sponsors: het kan variëren van nul wedstrijden tot een hele hoop. Ik zal niet 34 zeggen, dat heb ik nog nooit gehaald in mijn carrière, haha', lachte de 96-voudig Oranje-international, die vervolgens gevraagd werd naar een mogelijk rentree bij het Nederlands elftal, met het EK in de zomer van 2021 aan de horizon.

'Laten we eerst maar eens bij het begin beginnen. Het eerste doel is duidelijk: de groepstraining, daarna de eerste wedstrijd en dan hopelijk nog meer wedstrijden. Ik wil daar niet te ver op vooruitlopen. Het EK is nu helemaal niet aan de orde, volgens mij hebben ze het bij Oranje goed op de rit. De nood is niet aan de man', reageerde Robben, die in 2017 zijn laatste interland speelde tegen Zweden (foto).

Poll (gesloten) Wordt de rentree van Arjen Robben een succes?
  • 75% Ja (5.172 stemmen)
  • 25% Nee (1.702 stemmen)
Robben-mania in Hoge Noorden: 'Op vijftig procent al geweldige aanwinst Groningen'
Circus Robben: 'Slapeloze nachten voor heel veel verdedigers komend seizoen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer A. Robben
Meer over A. Robben
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.