Robben kondigt rentree bij FC Groningen aan

Reacties

Arjen Robben (36) gaat weer voetballen. De bij Bayern München afgezwaaide voetballer kondigt op de website van de noorderlingen aan dat hij er alles aan gaat doen volgend seizoen van de partij te zijn.

Robben kondigt rentree bij FC Groningen aan
© Pro Shots

'De club kan in deze periode alle hulp gebruiken om goed door de coronacrisis te komen', verklaart Robben zijn beslissing op de website van FC Groningen. 'Zelf heb ik ook meegedaan aan verschillende acties en daarnaast erover nagedacht wat ik nog meer zou kunnen doen voor onze FC. De laatste weken heb ik veelvuldig overleg gehad met mensen binnen de club en misschien nog wel het meest geluisterd naar de actie van de supporters: "Arjen, volg je hart!"... Een terugkeer als speler van FC Groningen. Het begon te kriebelen en nu is het mijn missie. Ik werk aan een comeback als voetballer. Bij de FC. Of dit lukt, weet ik nu nog niet. Wat ik wel weet, is dat het aan mijn inzet en motivatie niet zal liggen. Het is nu mijn droom om weer in het shirt van FC Groningen te spelen.'

Poll (gesloten) Wordt de rentree van Arjen Robben een succes?
  • 75% Ja (5.172 stemmen)
  • 25% Nee (1.702 stemmen)

Robben zal zondag tijdens een persconferentie, waarbij naast de 96-voudig Oranje-international ook technisch directeur Mark-Jan Fledderus van FC Groningen zal aanschuiven, een uitgebreide toelichting geven op het traject dat hij momenteel bewandelt.

Op 3 december 2000 debuteerde Robben als speler van FC Groningen in de Eredivisie. In de zomer van 2002 maakte de aanvaller de overstap naar PSV, waar hij twee seizoenen zou spelen. Via Chelsea (2004-07) en Real Madrid (2007-09) kwam Robben medio 2009 bij Bayern München terecht en bij de Duitse topclub speelde de Bedumer liefst tien seizoenen. In zijn loopbaan werd hij liefst twaalf keer kampioen en won hij één keer de Champions League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer A. Robben
Meer over A. Robben
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.