Robben dubt ook na 21ste prijs met Bayern nog over toekomst

Reacties

Arjen Robben is blij dat hij bij Bayern heeft kunnen afzwaaien met zijn 21ste hoofdprijs in dienst van de Beierse grootmacht. Nu wacht de 35-jarige aanvaller het zware besluit: stoppen of bij een andere club doorgaan.

Robben dubt ook na 21ste prijs met Bayern nog over toekomst

Robben viel in de bekerfinale tegen RB Leipzig in de 73ste minuut bij een 0-1 stand in. Uiteindelijk liep Bayern uit naar 0-3, waardoor de dubbel een feit werd voor de formatie van coach Niko Kovac. In gesprek met FOX Sports vertelt Robben dat hij al geen rekening meer had gehouden met een basisplaats. 'Als het vorige week al niet gebeurt…', zo verwijst hij naar het kampioensduel en zijn laatste thuiswedstrijd namens Bayern, waarin hij ook als invaller het veld betrad. 'Ik bereid me voor op een invalbeurt, je moet klaar zijn voor het moment dat je erin moet. En dat lukte wel aardig', zo blikt hij terug. 'Uiteindelijk was de zege verdiend.'

Het afscheid in de Allianz Arena had vorige week impact gemaakt op Robben. 'Maar dan vind je weer nieuwe energie en laad je je weer op voor nog een laatste mooie finale. Een mooie afsluiting', zo concludeert hij.

Logischerwijs kreeg Robben de vraag over zijn toekomst. Een definitief antwoord had hij nog niet. 'Zoals nu en vorige week, dan voel ik me nog zo goed en lekker. Dan heb ik er ook nog zoveel plezier in. Ik moet deze week de balans opmaken en dan gaan we kijken wat we gaan doen', aldus Robben, die bij Bayern dus afsluit met acht landstitel, vijf bekers, vijf Duitse Supercups, één keer de Champions League, één keer de wereldtitel voor clubs en eenmaal de Europese Supercup op zijn palmares.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Meer A. Robben
Meer over A. Robben
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.