Robben dolgelukkig na rentree: 'Eigenlijk wil ik nog niet stoppen'

Reacties

Arjen Robben is dolblij weer op het veld te staan. De 35-jarige aanvaller maakte zaterdag zijn rentree bij Bayern München na vijf maanden blessureleed. Ondertussen is er nog altijd geen duidelijkheid over zijn toekomst.

Robben dolgelukkig na rentree: 'Eigenlijk wil ik nog niet stoppen'

Het aflopende contract van Robben wordt zoals bekend niet verlengd bij Bayern München. Onder meer PSV en Internazionale werden al in verband gebracht met de vleugelspits, die in de winterstop aangaf snel duidelijkheid te willen geven over zijn toekomst. Omdat hij maar niet fit werd, is dat er echter niet van gekomen. Robben heeft nu ook geen haast meer met het doorhakken van de knoop.

'Ik heb nog geen beslissing genomen over mijn toekomst. Ik heb mijn toekomst een beetje opzijgeschoven de laatste maanden, ik wilde eerst weer helemaal fit worden. Ik ben dankbaar dat heel veel clubs zich voor mij hebben gemeld in de afgelopen periode', aldus Robben na afloop van de 3-1 zege op Hannover 96.

Robben is in principe niet van plan om na dit seizoen een punt achter zijn loopbaan te zetten. 'Ik vind het nog steeds heerlijk om te voetballen en wil liever nog niet stoppen. Aan de andere kant wil ik niet nog eens vijf maanden doormaken wat ik de afgelopen maanden heb doorgemaakt.'

'Er zijn nog drie wedstrijden voor Bayern München te gaan en dan zien we wel wat ik volgend seizoen gaan doen. Natuurlijk wil ik afscheid nemen met de landstitel en de DFB Pokal', aldus Robben, die volgens enkele Duitse media een rol binnen de organisatie van Bayern München aangeboden gekregen heeft. 'Alles is mogelijk', besluit de Nederlander.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Bayern München
Meer over Bayern München
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.