RKC Waalwijk dolblij met terugkeer van sterspeler Hansson

Reacties

RKC Waalwijk heeft met Emil Hansson een oude bekende teruggehaald. De hekkensluiter van de Eredivisie hoopt dat de hernieuwde samenwerking net zo succesvol zal worden als de eerste.

RKC Waalwijk dolblij met terugkeer van sterspeler Hansson
© Pro Shots

De 21-jarige Hansson werd vorig seizoen door RKC gehuurd van Feyenoord en kwam in 44 wedstrijden tot dertien doelpunten en twaalf assists. Daarmee was hij direct betrokken bij bijna dertig procent van de totale doelpuntenproductie en had hij een enorm aandeel in de promotie van RKC naar de Eredivisie.

Hansson ging niet mee met RKC naar het hoogste niveau; hij koos voor een avontuur in Duitsland, bij Hannover 96. Daar was de 21-jarige vleugelspeler in de eerste seizoenshelft maar in drie competitiewedstrijden basisspeler. Nu keert hij terug bij RKC: de Waalwijkers huren Hansson tot het einde van het seizoen van de club uit de 2. Bundesliga.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld is blij met de geslaagde deal. 'Emil heeft in zijn vorige periode bewezen een bepalende speler voor ons te kunnen zijn', zegt de bestuurder op de website van RKC. 'De club en de speler kennen elkaar natuurlijk al goed en wij kijken er naar uit om de rest van het seizoen weer over Emil te beschikken.'

Dinsdag werd de selectie van Fred Grim nog versterkt met Richard van der Venne, die werd overgenomen van Go Ahead Eagles.

Bekijk hier al onze video's
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.