RKC verwelkomt het gras, collecte voor KNVB-boete voor De Graafschap

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

RKC verwelkomt het gras, collecte voor KNVB-boete voor De Graafschap

β€’ Mede dankzij de transfer van Frenkie de Jong kan RKC Waalwijk het kunstgras in het Mandemakers Stadion vervangen door echte grassprieten. De Brabantse club ziet hoe vandaag de eerste zoden worden gelegd. 'It's coming home.'

'Dat zijn nu gewoon de prijzen die worden betaald voor spelers met zulke grote kwaliteiten.'
β€’ Davy Klaassen is niet verrast door de miljoenen die worden betaald voor Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. De middenvelder van Werder Bremen zag de ontwikkeling van de twee Ajacieden van dichtbij in zijn tijd in Amsterdam. (De Telegraaf)

β€’ De Graafschap heeft een boete van 15.000 euro in het vooruitzicht gesteld gekregen van de KNVB voor het afsteken van vuurwerk voor de play-offduels met SC Cambuur en Sparta Rotterdam. De Doetinchemse club heeft geageerd tegen de sanctie, maar weet dat er een actie is gestart om de boete te betalen. De collecte op geef.nl heeft dat bedrag inmiddels al overschreden.

β€’ Al dan niet vooruitlopend op een comeback feliciteert Tottenham Hotspur oude bekende Gareth Bale met zijn verjaardag. De Londense club vergeet ook niet dat een andere oude bekende - Mousa DembΓ©lΓ© - op 16 juli een jaartje ouder wordt.  

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.