RKC verliest smaakmaker Spierings aan Levski Sofia

Reacties

Stijn Spierings verruilt RKC Waalwijk voor Levski Sofia. De middenvelder was in de eerste seizoenshelft goed op dreef en had zijn zinnen gezet op een buitenlands avontuur.

RKC verliest smaakmaker Spierings aan Levski Sofia
© Pro Shots

RKC probeerde de voorbije maanden meerdere malen het contract van de 23-jarige Spierings, dat loopt tot medio 2020, te verlengen. De middenvelder hield de boot echter af en hoopte op een avontuur in het buitenland. Dat avontuur komt er nu met dank aan Levski Sofia.

De Bulgaarse club heeft op hoofdlijnen een akkoord bereikt met Spierings, die bij Levski fors meer geld gaat verdienen dan dat hij in Waalwijk deed. RKC ontvangt een transfersom voor de aanvallende middenvelder, die eerder onder contract stond bij AZ en Sparta Rotterdam.

Spierings reisde eerder deze week al niet mee met RKC, dat momenteel op trainingskamp is in Portugal. De club probeerde hem de laatste weken nog te overtuigen het seizoen af te maken in Waalwijk. 'Stijn heeft echter aangegeven nu graag een volgende stap in zijn carrière te willen maken', sprak directeur Frank van Mosselveld.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.