RKC legt trio langer vast, Mulder staat voor tiende seizoen in Waalwijk

Reacties

Mike Grim, Hans Mulder (foto) en Paul Quasten spelen ook komend seizoen voor RKC Waalwijk. De drie hebben hun aflopende contract allemaal met een jaar verlengd.

RKC legt trio langer vast, Mulder staat voor tiende seizoen in Waalwijk
© Pro Shots

'We wilden graag door met Hans, Paul en Mike', legt algemeen directeur Frank van Mosselveld uit op de clubwebsite. 'De twee eerstgenoemden zijn de afgelopen seizoenen uitgegroeid tot leiders in zowel de kleedkamer als op het veld en hebben hun sporen verdiend in het profvoetbal. Bovendien hebben zij vorig seizoen allebei hun waarde getoond in de Eredivisie, waardoor we erg blij zijn dat ze ook komend seizoen voor RKC uitkomen.'

'Mike heeft op zijn beurt in trainingen en wedstrijden van het tweede elftal laten zien een talentvolle doelman met potentie te zijn. We zijn content dat we Mike ook komend seizoen weer mogen toevoegen aan ons keepersgilde', vervolgt Van Mosselveld over de zoon van trainer Fred Grim, die derde doelman is in het Mandemakers Stadion.

RKC Waalwijk stond vrijwel het hele seizoen onderaan in de Eredivisie, maar omdat het seizoen vanwege het coronavirus voortijdig is beëindigd vindt er geen promotie/degradatie plaats. Daardoor blijft de club in het geelblauw actief in de Eredivisie. Het betekent dat Mulder op het hoogste niveau zijn tiende seizoen als RKC'er in zal gaan. In de periodes 2006-11 en 2007-heden speelde hij liefst 221 offciële wedstrijden namens de Waalwijkers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.