RKC laat na Van der Wiel ook Anita meetrainen

Reacties

Vurnon Anita sluit vanaf woensdag aan bij de selectie van RKC Waalwijk. De 31-jarige middenvelder zit zonder club na een kort verblijf bij CSKA Sofia en mag zich laten zien aan trainer Fred Grim. Eerder meldde Gregory van der Wiel zich al op de training van de Waalwijkers.

RKC laat na Van der Wiel ook Anita meetrainen
© RKC Waalwijk

Mogelijk keert Anita na ruim een jaar terug op de Nederlandse velden. De voormalig Ajacied speelde in het seizoen 2018/19 op huurbasis voor Willem II. Zijn broodheer Leeds United liet hem vervolgens gaan, waarna Anita na een periode zonder club in februari 2020 tekende bij CSKA Sofia. Mede door het coronavirus werd dat avontuur geen succes.

Drievoudig international Anita kan RKC aan de nodige ervaring helpen. De middenvelder heeft ruim 130 Eredivisie-wedstrijden en meer dan honderd Premier League-duels achter zijn naam staan. Bij RKC wordt hij herenigd met Van der Wiel. De rechtsback gaat na een periode van anderhalf jaar zonder club voor zijn comeback als voetballer en wil dat bij RKC doen, waar hij de kans krijgt om fit te worden.

Anita en Van der Wiel speelden jarenlang samen bij Ajax. Het tweetal wordt in Waalwijk vergezeld door Chris David. Ook hij probeert bij RKC als proefspeler een contract af te dwingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.