RKC houdt Kramer in de Eredivisie

Reacties

Michiel Kramer vervolgt zijn carrière bij RKC Waalwijk. De aanvaller was transfervrij na zijn vertrek bij het gedegradeerde ADO Den Haag.

RKC houdt Kramer in de Eredivisie
© Pro Shots

Kramer tekent een contract voor tweeseizoenen in Noord-Brabant. Het is zijn zesde werkgever in de Eredivisie: eerder speelde hij voor NAC Breda, Feyenoord, Sparta, FC Utrecht en ADO. De meeste minuten maakte hij voor FC Volendam. Zijn enige buitenlandse avontuur, in 2018 bij Maccabi Haifa, was van korte duur.

'Met Michiel halen we naast een zeer ervaren spits een echte winnaar in huis', zegt algemeen directeur Frank van Mosselveld op de clubsite. 'Met zijn balvastheid, kopkracht en scorend vermogen voegen we extra kwaliteit toe aan de selectie. Het is fijn dat we Michiel al in deze fase van de voorbereiding welkom kunnen heten.' Kramer staat woensdag op het trainingsveld van RKC.

De 32-jarige spits is de zesde aanwinst voor RKC, dat nog weinig kosten maakte. Met middenvelder Iliass Bel Hassani en linksback Alexander Büttner voegde de club al de nodige ervaring toe aan de selectie. Het tweetal was net als keepers Joel Pereira (voorheen Manchester United) en Issam El Maach (voorheen Ajax) transfervrij, terwijl RKC vleugelverdediger Thierry Lutonda huurt van Anderlecht.

Bekijk hier al onze video's
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer M. Kramer
Meer over M. Kramer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.