RKC heeft eerste versterking voor nieuwe seizoen binnen

Reacties

RKC Waalwijk voegt Kevin Felida toe aan de selectie voor het nieuwe seizoen. De 22-jarige middenvelder komt transfervrij over van FC Den Bosch waar hij sinds 2017 liefst 138 wedstrijden speelde.

RKC heeft eerste versterking voor nieuwe seizoen binnen
© Pro Shots

Felida stond al langer op de radar bij de Waalwijkers. Vorige zomer slaagde RKC er niet in om hem los te weken bij Den Bosch, nu een jaar later komt de talentvolle speler alsnog. Nadat een transfer vorige zomer mislukte, besloot Felida al om transfervrij Den Bosch te verlaten. In Waalwijk tekent hij een contract tot medio 2025.

In de Keuken Kampioen Divisie geldt Felida al langere tijd als een belofte. Hij ontwikkelde zich de laatste jaren tot een van de dragende spelers bij de Bosschenaren. In de winterstop van dit jaar waagde RKC nogmaals een poging. Aanvaller Roy Kuijpers maakte toen wel de overstap van Den Bosch naar RKC.

Felida – eerder actief in de opleiding van Excelsior – is uiteraard blij met zijn overstap naar de Eredivisieclub. 'Dit is voor mij een kans om me bij een mooie club verder te ontwikkelen op Eredivisie-niveau.'

Algemeen directeur Frank van Mosselveld sprak ook zijn tevredenheid uit over de eerste nieuweling voor het komende seizoen. 'We zijn blij dat Kevin nu RKC-er is. Hij past perfect binnen het profiel dat we voor ogen hebben. Hij is jong, talentvol en ambitieus en heeft al de nodige ervaring opgedaan in de Keuken Kampioen Divisie en bij Curacao.' Felida is international van Curacao.

Bekijk hier al onze video's
Meer RKC Waalwijk
Meer over RKC Waalwijk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.