RKC haalt Odgaard terug naar de Eredivisie

Reacties

RKC Waalwijk heeft de aanvalslinie versterkt op weg naar het nieuwe Eredivisie-seizoen. De Brabanders huren Jens Odgaard van Sassuolo.

RKC haalt Odgaard terug naar de Eredivisie
© Pro Shots

De 22-jarige Deen mocht opnieuw vertrekken bij de nummer acht van het voorbije Serie A-seizoen. Odgaard werd vorig seizoen al verhuurd aan FC Lugano (eerste seizoenshelft) en Pescara (tweede seizoenshelft). Een jaar eerder speelde de spits op huurbasis bij SC Heerenveen. Hij kwam tot zeven goals in 24 competitie-optredens voor de Friezen.

Odgaard sluit maandag al aan bij de RKC-selectie. Algemeen directeur Frank van Mosselveld laat via de clubkanalen weten blij te zijn met de deal: 'Jens is bekend met de Nederlandse competitie en zijn talent staat buiten kijf. We zijn blij dat Jens een goed gevoel heeft bij RKC Waalwijk en waar wij als club voor staan.'

Voor RKC is Odgaard al de zesde versterking richting het nieuwe seizoen. Eerder werden Iliass Bel Hassani, Joel Pereira, Alexander Büttner, Issam El Maach en Michiel Kramer toegevoegd aan de selectie van de nieuwe trainer Joseph Oosting.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.