Richarlison steekt de draak met Liverpool na mislopen titel

Reacties
Richarlison steekt de draak met Liverpool na mislopen titel
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Niet iedereen in Liverpool baalt van het mislopen van de titel. Vooral het blauwe deel van de stad lijkt er wel om te kunnen lachen dat Manchester City er zondag met de titel vandoor ging na een knappe comeback tegen Aston Villa. Zo ook Everton-aanvaller Richarlison.

Eerder deze week haalde Richarlison al uit naar Liverpool-legende Jamie Carragher, die het als analist van Sky Sports moest ontgelden bij de Braziliaan. Everton verzekerde zich van handhaving in de Premier League, waarna Richarlison op Twitter zijn pijlen richtte op Carragher: 'Ga je mond spoelen voordat je weer over mij en Everton praat. Ik heb geen respect voor je.'

Richarlison was zondag opnieuw actief op Twitter. Niet lang na het laatste fluitsignaal van de laatste wedstrijden in de Premier League stuurde de aanvaller een filmpje de wereld in van Thierry Henry, die met moeite zijn lach inhoudt. Engelse media vatten dat op als een grap over het mislopen van de titel door Liverpool.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.