Brazilië heeft de interlandperiode op overtuigende wijze afgesloten met een ruime oefenzege op El Salvador. Richarlison en Neymar waren de uitblinkers voor de ploeg van bondscoach Tite. Aanvoerder Nicolás Tagliafico zag Argentinië niet scoren tegen Colombia, terwijl het PSV-duo ontbrak bij Mexico.

Brazilië
5 - 0
El Salvador
El Salvador

Brazilië, dat zaterdag al met 2-0 won van de Verenigde Staten, deed tegen El Salvador wat er van het land werd verwacht. De grootste verrassing stond misschien wel onder de lat. Valencia-doelman Neto zat in oktober 2010 voor het eerst bij de Braziliaanse selectie, maar maakte acht jaar later tegen El Salvador pas zijn langverwachte debuut. Door de nul te houden, kon hij tevreden zijn over zijn optreden.

Neto zag Neymar al in de vierde minuut het startsein geven voor een ruime Braziliaanse zege. De sterspeler van Paris Saint-Germain benutte een strafschop. Vervolgens was hij na een kwartier de aangever bij de 2-0 van Richarlison, die de bal fraai in de verre hoek krulde. De Everton-aanvaller maakte zijn basisdebuut en schoot na rust een afvallende bal in een keer in de korte hoek. Daarvoor had Philippe Coutinho, opnieuw met een assist van Neymar, er 3-0 van gemaakt. Het slotakkoord was voor verdediger Marquinhos, die volledig vrijstaand een corner van Neymar binnenkopte.

Colombia
Colombia
0 - 0
Argentinië
Argentinië

Colombia en Argentinië zorgden voor weinig spektakel voor de fans. De Argentijnse interim-bondscoach Lionel Scaloni gaf een aantal onervaren spelers de kans om zich te laten zien, waardoor Ajacied Tagliafico als aanvoerder de leiding gaf aan een team met veelal spelers die in eigen land spelen. De bekendste naam was die van Mauro Icardi in de punt van de aanval. De spits van Internazionale kreeg een goede kans op de openingstreffer na een pass van Tagliafico, maar keeper David Ospina lag in de weg.

De doelman van Napoli kreeg al eerder applaus toen hij na zeven minuten een antwoord had op een poging van de negentienjarige Exequiel Palacios, de middenvelder van River Plate die pas zijn tweede interland speelde. Toch kregen ook de Colombianen kansen. De grootste was in de eerste helft voor Falcao, wiens schot werd gered door de Argentijnse doelman Franco Armani. Tagliafico ging na 85 minuten naar de kant voor Giovanni Simeone.

Wílmar Barrios haalt verhaal bij Nicolás Tagliafico, maar ploeggenoot Falcao houdt hem weg.
Verenigde Staten
1 - 0
Mexico
Mexico

Mexico en de Verenigde Staten namen het met een verjongd team tegen elkaar op. PSV'ers Hirving Lozano en Érick Gutiérrez ontbraken aan de kant van Mexico, net als spits Javier Hernández. Bij de VS kregen de achttienjarige Timothy Weah van Paris Saint-Germain en de negentienjarige Tyler Adams van New York Red Bulls een basisplek. Ook voormalig Vitesse-speler Matt Miazga startte, terwijl Fortuna Sittard-spits Andrija Novakovich op de bank bleef. Uiteindelijk profiteerden de Amerikanen van een rode kaart voor Mexicaan Ángel Zaldívar. De aanvaller moest er na 67 minuten af wegens een overtreding op Wil Trapp. Enkele minuten later maakte Adams het enige doelpunt van de wedstrijd.