Revaliderende De Kogel laat zich zien tijdens bijzondere wedstrijd

Reacties

Leon de Kogel is toeschouwer tijdens de bekerwedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Utrecht. De aanvaller raakte in de zomer van 2018 betrokken bij een zwaar auto-ongeluk op Malta en is sindsdien aan het revalideren. Op beelden van FC Utrecht is te zien dat De Kogel inmiddels zonder krukken loopt.

Revaliderende De Kogel laat zich zien tijdens bijzondere wedstrijd
© Pro Shots

Het is niet vreemd dat De Kogel zich laat zien tijdens een wedstrijd tussen die clubs. De spits speelde in zijn carrière het langst voor deze teams en werd door de clubs ook gesteund in zijn revalidatieproces. Zo stond een competitiewedstrijd tussen Jong FC Utrecht en Go Ahead Eagles in de Keuken Kampioen Divisie volledig in het teken van De Kogel, er werd geld ingezameld om de spits te helpen bij het financieren van medische hulp.

VI sprak hem eind 2018, toen De Kogel nog moeite had om zelfs maar trap te lopen. Inmiddels lijkt het een stuk beter te gaan met De Kogel, die al zwaaiend langs het veld liep. 'Weer op een voetbalveld staan, desnoods bij SV Houten 4; daar vecht ik voor', sprak De Kogel eind 2018 nog uit.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer L. de Kogel
Meer over L. de Kogel
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.