Reuzenslag in tv-land: alle Europese toernooien naar Ziggo Sport

Reacties

Ziggo Sport heeft de rechten voor de drie Europese toernooien vanaf het seizoen 2024/25 exclusief in bezit. De Champions League, de Europa League en de Conference League zijn vanaf dan voor het eerst live te volgen bij één zender.

Reuzenslag in tv-land: alle Europese toernooien naar Ziggo Sport
© Pro Shots

De afspraken gelden van medio 2024 tot medio 2027. De komende maanden werkt Ziggo Sport de programmering verder uit, valt te lezen in een persbericht van de betaalzender. Alle voetbalwedstrijden van de deelnemende Nederlandse clubs zijn voor iedereen in Nederland in ieder geval gratis te streamen via de Ziggo GO-app. Ziggo-klanten kunnen de belangrijkste wedstrijden bovendien ook zien op kanaal 14. Hoeveel Ziggo Sport betaalt voor de rechten is niet bekend gemaakt.

'Voor Ziggo Sport is dit een belangrijke stap', vertelt directeur Marcel Beerthuizen. 'De beste sportcontent hoort op de grootste sportzender van Nederland, vinden we. Ons trackrecord, jarenlange partnership met de UEFA en liefde voor voetbal zorgen ervoor dat je voor UEFA clubvoetbal voortaan bij Ziggo Sport terecht kunt.'

De Champions League-rechten zijn nu nog in handen van RTL. De Europa League en Conference League zijn op dit moment te zien bij Veronica en ESPN.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.