Rentree Frenkie de Jong bij Ajax laat op zich wachten

Reacties

Ajax kan voorlopig nog geen beroep doen op Frenkie de Jong. De 21-jarige middenvelder kampt sinds eind februari met een enkelblessure, die zo hardnekkig is dat hij ook volgende week nog niet meegaat op trainingskamp naar Duitsland.

Rentree Frenkie de Jong bij Ajax laat op zich wachten

De Amsterdammers vertrekken op 25 juni op trainingskamp en zullen in Duitsland twee oefenduels afwerken. Daley Sinkgraven gaat wel mee. De linkerflankspeler herstelt van een zware knieblessure. Hij wordt zorgvuldig gebracht en zal nog niet aan alle onderdelen van de training meedoen.

Donny van de Beek had in de laatste dagen van de oefentrip met Oranje last van een liesblessure. Als hij volgende week begint aan de voorbereiding zal er meer duidelijk worden over de ernst. Keeper Andre Onana trainde woensdag bij de eerste training nog binnen, maar zal de komende dagen de buitentraining hervatten.

Siem de Jong moest de eerste training staken vanwege een kuitblessure. Over de ernst is nog weinig bekend. Vaclav Cerny werkte woensdag een hersteltraining af, maar zijn rentree wordt pas in het najaar verwacht. De aanvaller scheurde vorig jaar oktober zijn voorste kruisband in zijn rechterknie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.