Renoverend PSV wil ruimte creëren voor eigen jeugd

Reacties

Na een seizoen zonder hoofdprijs wil PSV het tij keren met een renovatie van de spelersgroep. De technische leiding wil komende zomer enkele spelers verkopen om ruimte te creëren voor talenten uit de opleiding.

Renoverend PSV wil ruimte creëren voor eigen jeugd

Van hen liet spits Sam Lammers (20) zich in de slotfase van het seizoen nadrukkelijk zien, met twee goals in twee wedstrijden. Vier maanden geleden verlengde Lammers zijn contract tot medio 2021. In de Jupiler League was de jeugdinternational dit seizoen goed voor zeventien doelpunten namens Jong PSV.

Een andere uitblinker in Jong PSV, IJsland-international Albert Gudmundsson (19), liet daarentegen via Twitter zijn ongenoegen blijken over zijn gebrek aan speeltijd in de hoofdmacht ondanks achttien doelpunten namens de beloftenploeg. Gudmundsson hoopt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn kans te krijgen.

Tegen die tijd hoopt PSV ook een nieuwe vleugelspits te hebben aangetrokken. Het is de eerste prioriteit op de transfermarkt. Hirving Lozano was daarvoor in beeld, maar de Mexicaanse aanvaller van CF Pachuca is met een prijskaartje van vijftien tot twintig miljoen euro te duur voor de Eindhovenaren.

PSV start de voorbereiding op het nieuwe seizoen op maandag 3 juli met de eerste groepstraining. Al op 27 juli wacht de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.