Renovatie middenveld kan proces van lange adem worden voor PSV

Reacties

PSV heeft geduld nodig in de jacht op Davy Pröpper. De 29-jarige middenvelder is de beoogde ideale versterking voor het middenveld, dat er volgend seizoen heel anders uit kan zien.

Renovatie middenveld kan proces van lange adem worden voor PSV
© Pro Shots

Pröpper moet in Eindhoven naast Ibrahim Sangaré voor meer voetbal vanaf het middenveld zorgen, terwijl ook Marco van Ginkel voor die rol geschikt is. Sangaré was afgelopen seizoen, net als Pablo Rosario, veelvuldig basisspeler op de as van het middenveld. Verdediger Olivier Boscagli maakte op die positie indruk in de wedstrijden dat hij werd doorgeschoven.

PSV hoopt de transfervrije Van Ginkel vóór de start op 25 juni vast te leggen en wil de 29-jarige Pröpper eveneens graag terug naar Eindhoven halen. Op dit moment ligt het bedrag dat zijn club Brighton & Hove Albion wil hebben (naar verluidt tien miljoen) en dat wat technisch manager John de Jong wil betalen nog te ver uit elkaar.

Pröpper heeft nog een contract voor twee jaar in Zuid-Engeland, maar wat kan helpen, is dat de middenvelder zelf graag terug wil naar Nederland. Dit seizoen kwam de zeventienvoudig international voor Brighton tot elf officiële duels. Van Ginkel speelde op zijn beurt in twaalf duels van PSV mee.

Lees in onderstaand verhaal meer over de transferpolitiek van PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer D. Pröpper
Meer over D. Pröpper
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.