Rennes lijkt goedkoper alternatief voor Álvarez te hebben gevonden

Reacties

In de zoektocht naar een defensieve middenvelder is Stade Rennes uitgekomen bij Baptiste Santamaria. De Franse middenvelder komt over van SC Feiburg, waarmee de Franse club een alternatief lijkt te hebben gevonden voor Ajacied Edson Álvarez.

Rennes lijkt goedkoper alternatief voor Álvarez te hebben gevonden
© Pro Shots

Volgens Sky Deutschland en L'Equipe betaalt Rennes veertien miljoen euro voor Santamaria. De 26-jarige verdedigende middenvelder verruilde Angers vorig jaar nog voor Freiburg, dat destijds tien miljoen euro voor hem neertelde. Na een seizoen in de Bundesliga keert de voormalig jeugdinternational van Frankrijk nu terug in de Ligue 1.

Daarmee lijkt Rennes een vervanger te hebben gevonden voor Steven N'Zonzi. De Franse controleur werd afgelopen seizoen gehuurd van AS Roma. Les Rouges et Nour zagen in Álvarez zijn vervanger, maar Ajax weigert de Mexicaan te laten gaan en sloeg onlangs nog een verbeterd bod van twintig miljoen euro af. Nu lijkt Rennes de zoektocht te kunnen staken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Stade Rennes
Meer over Stade Rennes
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Álvarez
Meer over Álvarez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.