Reijners nieuwe trainer MVV

Roger Reijners is de nieuwe trainer van MVV. Hij volgt Wim Koevermans op, die 14 november werd ontslagen. De Maastrichtse club uit de Toto Divisie stelde Reijners aan tot het einde van het seizoen. Hij had na het vertrek van Koevermans al tijdelijk de leiding met Ron Elsen en Rob Delahaye.

Reijners krijgt Delahaye als directe assistent naast zich op de bank. Elsen gaat de functie van hoofd opleidingen en scouting vervullen.

'Het plezier terugbrengen in het voetbal', zo noemt Reijners de voornaamste opdracht. De spelersgroep van MVV kreeg de afgelopen weken enkele tegenslagen te verwerken. 'We hebben heel wat voor de kiezen gehad. Nu kijken we weer vooruit.'

Reijners speelde tien jaar bij Fortuna Sittard, voordat hij in 1991 in een ruil met Huub Driessen naar MVV kwam. Na vier jaar werd hij afgekeurd en kreeg hij een plaats in de technische staf. Dit seizoen begon hij als hoofd opleidingen, maar zijn ambities reikten verder. Eind vorig seizoen zei Reijners in De Limburger dat hij de eerste mogelijkheid zou pakken: 'Meestal krijg je maar één kans in het betaald voetbal. De concurrentie is groot. Er zijn genoeg jongens in soortgelijke situatie als ik. Maar als ik de kans krijg, zal ik hem grijpen', liet hij optekenen in het Limburgse dagblad.

Bekijk hier al onze video's