Regenbuien in Oostenrijk: zorgen voor Feyenoord, afwachten voor Ajax

Reacties

Zowel Ajax als Feyenoord reist in de voorbereiding af naar Oostenrijk voor een trainingskamp omdat normaal gesproken de omstandigheden zo goed zijn daar. Dat lijkt dit jaar wat minder te zijn, Red Bull Salzburg heeft namelijk besloten het trainingskamp in Bramberg am Wildkogel af te breken vanwege het slechte weer. Ajax verblijft van 17 tot en met 23 juli in Bramberg am Wildkogel, Feyenoord gaat al eerder naar Oostenrijk en krijgt dus mogelijk te maken met slechte omstandigheden.

Regenbuien in Oostenrijk: zorgen voor Feyenoord, afwachten voor Ajax
© Pro Shots

Voor de Rotterdammers is het dus zaak om de komende tijd de weersvoorspellingen goed in de gaten te houden. Feyenoord belegt tussen 4 en 9 juli een trainingskamp in Saalfelden, zo'n vijftig kilometer van de plek waar Salzburg zijn trainingskamp heeft afgebroken. 'Omdat de voorspellingen in de komende dagen niet veel positiever zijn, heeft Salzburg zijn trainingskamp afgebroken', meldt de Oostenrijkse kampioen op de website. Een snelle blik op de voorspellingen levert inderdaad geen goed beeld op: tot en met 8 juli is de kans op veel regen groot.

Ajax en Feyenoord spelen allebei een oefenwedstrijd tegen Salzburg, Feyenoord op 9 juli en Ajax op 19 juli. Tot dusver is er geen reden om aan te nemen dat deze oefenwedstrijden niet doorgaan. Salzburg zag immers de oefenwedstrijd tegen Legia Warschau (bijna letterlijk) in het water vallen, maar heeft al een nieuwe datum en locatie geprikt voor het onderonsje met de Poolse tegenstander. De wedstrijd wordt afgewerkt op het trainingscomplex van Salzburg.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.