Redan in beeld bij FC Groningen als opvolger Sierhuis

Reacties

Daishawn Redan is bij FC Groningen in beeld als opvolger van Kaj Sierhuis. De club overweegt de achttienjarige spits te huren van Hertha BSC.

Redan in beeld bij FC Groningen als opvolger Sierhuis
© Pro Shots

Sierhuis verkeert momenteel in Frankrijk om zijn transfer naar Stade Reims af te ronden. Groningen gaf de spits uiteindelijk toestemming voor zijn zo gewenste transfer, daardoor moest technisch directeur Mark-Jan Fledderus snel schakelen. Eerder deze week liet de club met Charlison Benschop namelijk ook al een spits vertrekken.

Redan is één van de namen op het lijstje van Fledderus. De jonge Nederlander doorliep de jeugdopleidingen van Ajax en Chelsea en maakte afgelopen zomer de overstap van Londen naar Berlijn. Daar kwam Redan het afgelopen half jaar weinig aan spelen toe. Deze maand haalde Hertha met Krzysztof Piatek en Matheus Cunha nog twee extra aanvallers. Voor Redan is er dan ook weinig perspectief op speeltijd.

Linksback Django Warmerdam tekent vrijdag nog een contract bij FC Utrecht. Hij maakt het seizoen af in het noorden en maakt dan in de zomer transfervrij de overstap naar de Domstad. Aanvoerder Mike te Wierik vertrekt eveneens in de zomer: hij gaat naar het Derby County van Phillip Cocu.

De Toekomst van Oranje: Daishawn Redan
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Groningen
Meer over FC Groningen
Meer Hertha BSC
Meer over Hertha BSC
Meer D. Redan
Meer over D. Redan
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.