Real-wonderkind Vinícius misdraagt zich bij Betis: 'Hij moet nog veel leren'

Reacties

Vinícius Júnior liet zich zondagavond bij de overwinning van Real Madrid op Real Betis (1-2) niet van zijn beste kant zien. De aanvaller kreeg het in de slotfase aan de stok met Marc Bartra, die geen hoge pet opheeft van Vinícius.

Real-wonderkind Vinícius misdraagt zich bij Betis: 'Hij moet nog veel leren'

De gemoederen liepen hoog op in het duel tussen Real Madrid en Betis en tegen het einde van de wedstrijd schoot Vinícius na een tackle van Bartra uit zijn slof. Scheidsrechter Alejandro Hernández moest de kemphanen uit elkaar halen, maar hield de gele kaarten op zak. Daar begreep Bartra weinig van.

'Ik zei hem meerdere keren dat hij gewoon op moest staan, omdat hij de hele tijd theater zat te maken', vertelde voormalig Barcelona-verdediger Bartra na afloop. 'Hij noemde me drie keer een hijo de... nou goed, laat ik het erop houden dat hij mijn moeder er een paar keer bijhaalde. Hij is nog een jonge speler en heeft nog veel te leren van zijn ploeggenoten bij Real.'

Vinícius speelt sinds de zomer voor Real, dat zich in 2017 al verzekerde van de komst van het supertalent. Flamengo ontving naar verluidt een transfersom van 45 miljoen euro voor de pas achttienjarige dribbelaar. Vinícius speelde tot dusver veertien wedstrijden voor Real, waarin hij goed was voor zeven assists en twee doelpunten.

'Real moet doelpunten kopen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer Vinícius Júnior
Meer over Vinícius Júnior
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.