Real-revelatie Vinícius debuteert in Seleção, geen plek voor Neres

Reacties

Vinícus Júnior maakt zijn debuut in de Braziliaanse selectie. De achttienjarige aanvaller van Real Madrid is opgeroepen voor de oefenduels met Panama en Tsjechië van volgende maand. David Neres ontbreekt.

Real-revelatie Vinícius debuteert in Seleção, geen plek voor Neres

Dat terwijl assistent-bondscoach Cléber Xavier afgelopend weekend in Braziliaanse media nog liet weten dat de Ajax-aanvaller in beeld was bij de nationale ploeg. Bondscoach Tite geeft echter de voorkeur aan Real-revelatie Vinícius Júnior. Grêmio-aanvaller Éverton werd eveneens genoemd als concurrent van Neres en zit er ook bij, net als AC Milan-winteraankoop Lucas Paquetá.

Brazilië werkt toe naar het Copa América-toernooi in eigen land van komende zomer. De komende interlandperiode is de laatste keer dat De Goddelijke Kanaries bij elkaar komen voordat in juni de voorbereiding op het continentale kampioenschap begint. Dani Alves (35) is er na lange afwezigheid door een kruisbandblessure, waardoor hij ook het WK miste, voor het eerst sinds maart vorig jaar weer bij.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.