Real Madrid na uitschakeling nog trotser op succesverleden

Reacties

Real Madrid neemt met opgeheven hoofd afscheid van de Champions League en gaat zich per direct volledig focussen op de spannende titelstrijd in Spanje. Casemiro en trainer Zinedine Zidane reageerden na het verlies tegen Chelsea.

Real Madrid na uitschakeling nog trotser op succesverleden
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
2 - 0
Real Madrid
Real Madrid

'De eerste 25 minuten waren we beter', concludeerde Casemiro bij Movistar. Daarna ging het volgens de Braziliaanse middenvelder mis. 'Daar is geen verklaring voor, ze werden beter en kregen grote kansen. Natuurlijk zijn we teleurgesteld, omdat dit een belangrijke wedstrijd was. Maar zij waren nu eenmaal beter', bleef Casemiro nuchter.

Real Madrid kan niet te lang stilstaan bij dit verlies, want een van de belangrijkste speelrondes in La Liga komt eraan. Barcelona speelt tegen Atlético Madrid en daarna komt Real Madrid tegenover Sevilla te staan. 'Het wordt een lastige wedstrijd tegen Sevilla, dus we moeten nu alleen nog maar denken aan La Liga. Het heeft geen zin om teleurgesteld te blijven', vindt Casemiro. 'We hebben laten zien hoe knap onze eerdere prestaties in de Champions League waren, het is niet makkelijk om dit toernooi te winnen', doelt Casemiro op de zegereeks van Real Madrid in het elitetoernooi. Tussen 2014 en 2018 won de club viermaal de Champions League.

LaLiga

Stand LaLiga 2020/2021

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Atlético Madrid
38
26
8
4
67-25
+42
86
2
Real Madrid
38
25
9
4
67-28
+39
84
3
Barcelona
38
24
7
7
85-38
+47
79
4
Sevilla
38
24
5
9
53-33
+20
77
* Actueel tot en met 12 feb. 2024

Nog meer complimenten voor Chelsea
Trainer Zidane was net als Casemiro nuchter na het verlies. 'We kunnen met een gerust hart stellen dat zij de overwinning verdienden. Ik kan alleen maar trots zijn op mijn spelers. We hebben het geprobeerd en zijn ver gekomen, maar Chelsea heeft geweldig gespeeld. We zijn natuurlijk niet blij, dat kan je niet zijn na het verliezen van een halve finale. Het is een moeilijk moment, maar morgen staan we er weer.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.