'Real Madrid, Man City en Chelsea worden vrijdag uit de Champions League gehaald'

Reacties

Jesper Møller, voorzitter van de Deense voetbalbond en net als Michael van Praag lid van het uitvoerend comité van de UEFA, verwacht dat Manchester City, Chelsea en Real Madrid uit de Champions League van het huidige seizoen worden gezet.

'Real Madrid, Man City en Chelsea worden vrijdag uit de Champions League gehaald'
© Pro Shots

'Real Madrid, Manchester City en Chelsea gaan eruit. Ik verwacht dat dit vrijdag zal gebeuren', zo liet Møller in Deense media optekenen. 'En dan is het afwachten hoe het huidige Champions League-seizoen afgemaakt zal worden. Er komt een meeting van het uitvoerend comité op vrijdag en ik verwacht dat de clubs die bij de twaalf initiatiefnemers horen uit de Europese competities worden gehaald', zo zegt Møller.

Naast Real Madrid, Manchester City en Chelsea is Paris Saint-Germain de vierde halvefinalist in de Champions League van het huidige seizoen. Op dinsdag 27 en woensdag 28 april staan de halve finales Real Madrid - Chelsea en Paris Saint-Germain - Manchester City op het programma en ook in de Europa League strijden nog twee Super League-clubs mee om de winst: Manchester United en Arsenal. Zij nemen het donderdag 29 april op in de eerste halve finale tegen respectievelijke AS Roma en Villarreal.

UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin liet al weten dat spelers die mee zullen doen aan de Super League niet meer mee mogen doen aan EK's en WK's.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.