Real Madrid luistert naar Lopetegui en haalt peperdure Odriozola

Reacties

Real Madrid heeft zich versterkt met Álvaro Odriozola. De Madrilenen betalen liefst veertig miljoen euro aan Real Sociedad voor de rechtsback, die een contract tot medio 2024 heeft getekend.

Real Madrid luistert naar Lopetegui en haalt peperdure Odriozola

De 22-jarige Odriozola moet bij Real de concurrentie aangaan met Dani Carvajal voor de rechtsbackpositie. Dat deed hij ook al bij het Spaanse nationale elftal, waar de jonge back debuteerde onder de kersverse Real Madrid-trainer Julen Lopetegui.

De 51-jarige trainer gaf meermaals aan gecharmeerd te zijn van Odriozola en verraste door de verdediger op te nemen in zijn WK-selectie. Nadat Lopetegui vertrok bij Spanje en Fernando Hierro werd aangesteld als opvolger kwam de jonge rechtsback niet meer in actie.

In Spaanse media dook de afgelopen dagen het bericht op dat Lopetegui de clubleiding van Real nadrukkelijk verzocht had om Odriozola te halen. De Koninklijke is op dat verzoek ingegaan en heeft de transferclausule van veertig miljoen euro in het contract van de rechtspoot bij Real Sociedad geactiveerd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.