Real Madrid laat Hakimi in onzekerheid: al anderhalf jaar geen contact

Reacties

Achraf Hakimi heeft geen idee wat Real Madrid met hem van plan is. De rechtsback heeft sinds zijn tijdelijke vertrek naar Borussia Dortmund geen contact meer gehad met zijn Spaanse broodheer. Opmerkelijk, want dat is inmiddels alweer zo'n anderhalf jaar geleden.

Real Madrid laat Hakimi in onzekerheid: al anderhalf jaar geen contact
© Pro Shots

Hakimi (21) vertrok in juli 2018 voor een tweejarige huurperiode naar Dortmund. De Duitsers hebben geen optie tot koop in dit contract weten te bedingen. Hakimi keert normaal gesproken in de zomer dus terug naar Real, maar weet niet of hij wel in de plannen van Zinedine Zidane voorkomt. Hakimi snakt naar duidelijkheid.

'Sinds mijn vertrek bij Real heb ik geen contact meer gehad', zegt Hakimi, die voor het stilleggen van het Duitse voetbal bezig was aan een sterk seizoen, tegen El Chiringuito. 'Mij is niet gezegd wat er in de toekomst gaat gebeuren. Ik blijf er rustig onder, ik heb nog tot juni een contract bij Dortmund. Als ik daarna de kans krijg bij Real, zal ik daar heel blij mee zijn. Krijg ik die kans niet, dan ga ik naar een andere club waar ik me verder wil ontwikkelen.'

Dortmund wil graag langer door met Hakimi, maar is daarvoor dus afhankelijk van de plannen van Real. Volgens BILD hebben de Duitsers een duidelijke voorkeur voor een definitieve transfer: zij willen Hakimi niet nog eens huren. Mocht het tot een langere samenwerking komen, dan moet Hakimi naar alle waarschijnlijkheid de concurrentiestrijd aangaan met Thomas Meunier. BILD heeft begrepen dat Meunier (28) aankomende zomer overkomt van Paris Saint-Germain en reeds akkoord is met Dortmund over een vierjarig contract.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.