Real Madrid komt met vierdubbel goed nieuws richting Chelsea-clash

Reacties

Real Madrid heeft Sergio Ramos, Ferland Mendy, Fede Valverde én Marcelo geselecteerd voor de clash tegen Chelsea in de halve finale van de Champions League van woensdagavond.

Real Madrid komt met vierdubbel goed nieuws richting Chelsea-clash
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
2 - 0
Real Madrid
Real Madrid

Achter alle vier spelers stond een vraagteken: Ramos en Mendy wegens fysieke klachten, Valverde door het coronavirus en Marcelo als gevolg van de democratische plicht die riep. De Braziliaanse verdediger meldde zich dinsdag als medewerker bij een stembureau in Madrid.

Voor de fans van De Koninklijke was het dus vier keer goed nieuws toen Real dinsdag rond het middaguur de selectie voor 'Chelsea-uit' bekendmaakte.

Ramos kwakkelt al maanden met blessures, maar is nu fit genoeg bevonden om in elk geval mee te reizen naar Londen. Mendy is hersteld van een kuitkwetsuur en Valverde heeft inmiddels negatief getest op COVID-19. Marcelo reist zelfs meteen al mee met de selectie.

De linksback kreeg jaren geleden de Spaanse nationaliteit en als Spaans burger kan hij opgeroepen worden om te werken in een stembureau. De Braziliaanse voetballer werd aangewezen als reserve voor de huidige lokale verkiezingen en moest zich dinsdag dus melden op een stembureau.

Real Madrid weet na de 1-1 in de thuiswedstrijd dat het in elk geval moet scoren op Stamford Bridge om voor de zeventiende keer de finale van de Europa Cup I/Champions League te bereiken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.