Real Madrid komt eindelijk met langverwacht nieuws over Modric

Reacties

De kogel is eindelijk door de kerk. Luka Modric heeft zijn aflopende contract met Real Madrid verlengd. De 36-jarige middenvelder ligt nu vast tot medio 2023.

Real Madrid komt eindelijk met langverwacht nieuws over Modric
© Pro Shots

Het nieuws liet zich al enige tijd aankondigen. Modric kondigde na het winnen van de Champions League al aan Real Madrid trouw te blijven, nadat Spaanse media ook al meerdere keren melding hadden gemaakt van de op handen zijnde contractverlenging. Nu is die dan eindelijk officieel.

Daarmee blijft Modric minimaal tot zijn 37ste speler van De Koninklijke. De Kroaat begint na de zomer aan zijn elfde seizoen in Madrid. In 2012 kwam de 150-voudig international voor 35 miljoen euro over van Tottenham Hotspur. Tien jaar later staat de teller op 436 officiële duels voor de Spaanse grootmacht.

Modric bewees tijdens het voorbij seizoen nog lang niet versleten te zijn. Zo schitterde hij in de Champions League met een fabuleuze assist tegen Chelsea. De voormalig speler van Dinamo Zagreb won het miljardenbal voor de vijfde keer met Real. Ook werd hij voor derde keer kampioen van Spanje.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer L. Modrić
Meer over L. Modrić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.