Real Madrid flikt het weer en heeft wonderkind Reinier binnen

Reacties

Real Madrid heeft Reinier definitief binnen. Het wonderkind komt over van de Braziliaanse topclub Flamengo en heeft een contract tot medio 2026 getekend in Madrid.

Real Madrid flikt het weer en heeft wonderkind Reinier binnen
© Pro Shots

Reinier is pas achttien jaar oud en heeft de wereld aan zijn voeten liggen. De middenvelder maakte in vijftien officiële wedstrijden van Flamengo, en eerder in de jeugdopleiding en bij Braziliaanse vertegenwoordigende elftallen, veel indruk op internationale scouts. Eind oktober werd bekend dat ook Ajax interesse had in Reinier. Een enorme vraagprijs van meer dan dertig miljoen euro zorgde er echter voor dat de Amsterdamse belangstelling nooit concreet werd.

Real heeft minder problemen met het flinke prijskaartje. De Koninklijke legde eerder al 45 miljoen euro neer voor Vinícius, die overigens ook afkomstig was van Flamengo, en betaalde hetzelfde bedrag voor Rodrygo. Ook deze vleugelaanvallers waren pas zeventien jaar oud op het moment dat zij hun jawoord gaven aan Real. Florentino Pérez is met zijn transferbeleid zeer druk bezig met het Real van de toekomst.

De op 19 januari achttien jaar geworden Reinier sluit per direct aan bij Real Madrid, waar hij de rest van het seizoen in principe zijn wedstrijden zal spelen in het tweede elftal om zo rustig te wennen aan het leven in Spanje en zijn nieuwe club. Volgens Spaanse media betaalt Real ruim dertig miljoen euro voor Reinier.

Real Madrid 2020: 'Pogba en Kanté halen, Bale, Isco en James lozen'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer Reinier
Meer over Reinier
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.