'RB Leipzig wil Mvogo toch al na één seizoen terughalen van PSV'

Reacties

Het zou voor Yvon Mvogo weleens bij één seizoen PSV kunnen blijven. Kicker meldt dat RB Leipzig de 27-jarige doelman vervroegd wil terughalen.

'RB Leipzig wil Mvogo toch al na één seizoen terughalen van PSV'
© Pro Shots

Mvogo werd vorige zomer voor twee seizoenen verhuurd aan de Eindhovenaren. Na een moeizame start kwam de Zwitserse international afgelopen seizoen tot 43 officiële duels. Coach Roger Schmidt oordeelde dat de goalie een prima seizoen had gedraaid.

Toch besloot PSV Joël Drommel voor vier miljoen euro weg te plukken bij FC Twente. Daardoor is het perspectief van Mvogo zeer onzeker.

Leizpig zou daarop eieren voor zijn geld willen kiezen en gebruik maken van de optie om Mvogo na één seizoen terug te halen. De Duitse club zou hem dan mogelijk opnieuw verhuren.

Mvogo ligt nog tot medio 2023 vast bij Leipzig. Hij is momenteel niet bezig met een transfer, aangezien hij acte de présence geeft op het EK met Zwitserland. De Zwitsers speelden in het eerste duel met 1-1 gelijk tegen Wales. Mvogo zat in dat duel op de bank. Italië en Turkije zijn de eerstvolgende tegenstanders in Groep A.

Spelersprofiel

Mvogo


Geboortedatum:
6 juni 1994
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Yaounde
Nationaliteit
Zwitserland
Lengte:
1,88 m
Gewicht:
88 kg
Huidige club:
FC Lorient
Nationaal team:
Zwitserland
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Mvogo
Meer over Mvogo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.