'RB Leipzig denkt aan samenwerking met Vitesse'

Reacties

RB Leipzig wil volgens BILD het Red Bull-netwerk gebruiken om samenwerkingsverbanden in het buitenland op te zetten. Vitesse wordt genoemd als mogelijke club om mee in zee te gaan.

'RB Leipzig denkt aan samenwerking met Vitesse'
© Pro Shots

Leipzig is uitgegroeid tot een topclub in Duitsland en heeft plannen om alleen nog maar groter te worden. De huidige nummer drie van de Bundesliga is daarom op zoek naar clubs in het buitenland waar talentvolle spelers vlieguren kunnen maken. Het Red Bull-netwerk speelt in deze zoektocht een belangrijke rol. Belangrijk om te vermelden is dat er niet wordt gesproken over een overname van een club.

Vitesse is volgens BILD in beeld als club om mee samen te werken. De Arnhemmers stelden onlangs Johannes Spors aan als technisch directeur en hij haalde landgenoot Thomas Letsch binnen als de nieuwe hoofdtrainer. Beide Duitsers komen uit het Red Bull-circuit, waardoor de link snel gelegd is.

Naast Vitesse worden ook Aarhus (Denemarken), KV Oostende (België) en FC St. Gallen (Zwitserland) genoemd als clubs uit het buitenland die Leipzig op het oog zou hebben voor een samenwerking. De Duitse club weigert om op clubnamen te reageren.

Bekijk hier al onze video's
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.