Razendsnel herstelde Sol staat voor rentree bij Willem II

Reacties

Willem II heeft Fran Sol opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met Sparta Rotterdam van zaterdagavond (20.45 uur). De 25-jarige Spanjaard is weer inzetbaar na een heftige periode.

Razendsnel herstelde Sol staat voor rentree bij Willem II

Willem II maakte op donderdag 26 oktober (een dag na de met 2-1 gewonnen bekerwedstrijd tegen SC Heerenveen, waarin Sol nog de winnende maakte) bekend dat de clubtopscorer nog diezelfde ochtend onder het mes zou gaan. Bij hem was een tumor in de teelbal geconstateerd.

Die operatie verliep voorspoedig, waardoor Sol zich wonderbaarlijk snel weer op het trainingsveld van de Tilburgers meldde. Vrijdagmiddag maakte de club bekend dat trainer Erwin van de Looi de spits heeft opgenomen in zijn wedstrijdselectie voor de ontmoeting met Sparta zaterdag in het Koning Willem II Stadion.

De rentree van Sol is naast het menselijke aspect ook een opluchting voor Willem II door de personele problemen voorin. Deze week kwam het nieuws naar buiten dat Etien Velikonja langdurig is uitgeschakeld, terwijl Bartholomew Ogbeche pas net op de weg terug is. Sol biedt wat dat betreft uitkomst in de Tilburgse aanval.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.