Ranocchia maakt het seizoen af bij Hull City

Reacties

Hull City heeft zich versterkt met Andrea Ranocchia (28), die tot het einde van het seizoen overkomt van Internazionale. De Italiaanse verdediger moet helpen voorkomen dat The Tigers degraderen.

Ranocchia maakt het seizoen af bij Hull City

De ervaren verdediger is een welkome versterking voor Hull City. Op het moment bezet de club de negentiende plaats in de Premier League. Deze plek zorgt op het eind van het seizoen voor degradatie. Daarnaast heeft alleen Swansea City meer tegendoelpunten (51) gekregen dan Hull (47).

Bij Hull zal Ranocchia gaan spelen met nummer 13. Mogelijk zit hij woensdag al bij de selectie voor het uitduel met Manchester United.

Voor Ranocchia betekent de overstap naar Hull City zijn eerste ervaring in de Premier League. De twintigvoudig international staat al sinds 2010 onder contract bij Internazionale en speelde al 175 wedstrijden voor de Nerazzurri. Voor zijn tijd in Milaan speelde hij voor US Arezzo, Genoa, Bari en Sampdoria.

Ranocchia wordt bij Inter opgevolgd door Trent Sainsbury, vorig jaar nog actief voor PEC Zwolle. De Australiër is afkomstig van het Chinese Jiangsu Suning FC, een club die eveneens in handen is van de eigenaren van Internazionale.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.