Ramselaar meldt zich af bij Koeman

Reacties

Bart Ramselaar moet de tweedaagse trainingsstage van het Nederlands elftal laten schieten. De middenvelder van PSV is nog onvoldoende hersteld van een hersenschudding, die hij in de laatste speelronde van het Eredivisie-seizoen opliep tegen FC Groningen.

Ramselaar meldt zich af bij Koeman

Het is nog niet duidelijk of Ramselaar wel met Jong Oranje meekan naar Zuid-Amerika, eind mei. De KNVB meldt dat dit later zal worden bekeken. Ramselaar heeft zich in ieder geval afgemeld voor de trainingsstage van het Nederlands elftal en dus zullen er woensdag veertien spelers in Zeist verschijnen. Met AZ-doelman Marco Bizot is afgesproken dat hij zich woensdag nog niet hoeft te melden.

Bondscoach Ronald Koeman gaat op de trainingsstage aan de slag met Juninho Bacuna (FC Groningen), Steven Berghuis (Feyenoord), Steven Bergwijn (PSV), Justin Bijlow (Feyenoord), Kevin Diks (Feyenoord), Denzel Dumfries (sc Heerenveen), Luuk de Jong (PSV), Teun Koopmeiners (AZ), Thomas Ouwejan (AZ), Sergio Padt (FC Groningen), Guus Til (AZ), Tonny Vilhena (Feyenoord), Wout Weghorst (AZ) en Jeroen Zoet (PSV). Bizot sluit een dag later dus nog aan.

Op vrijdag 18 mei maakt Koeman de samenstelling van de definitieve spelersgroep bekend voor de oefenwedstrijden tegen Slowakije (31 mei) en Italië (4 juni). Op die dag maakt Art Langeler ook bekend wie hij meeneemt naar Zuid-Amerika, waar Jong Oranje zal oefenen tegen Bolivia (25 mei) en Paraguay (30 mei).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.