Ramselaar bij wedstrijdselectie Jong PSV

Reacties

Bart Ramselaar zit vrijdagavond bij de wedstrijdselectie van Jong PSV. De middenvelder speelde dit seizoen pas twaalf minuten in de Eredivisie.

Ramselaar bij wedstrijdselectie Jong PSV

De beloften van PSV nemen het in de Keuken Kampioen Divisie op tegen NEC. Voor Ramselaar is het de eerste keer dat hij meegaat met Jong PSV, hij maakt dus mogelijk zijn debuut in de Eerste Divisie. Overigens maakt Ramselaar zaterdag ook gewoon deel uit van de selectie van het eerste.

In het kampioensjaar kwam Ramselaar nog tot 31 wedstrijden in de Eredivisie, achttienmaal begon hij als basisspeler in het shirt van PSV. Dit seizoen maakt trainer Mark van Bommel echter meer gebruik van Jorrit Hendrix, Gastón Pereiro, Dante Rigo en Pablo Rosario. Daarnaast werd deze zomer ook een nieuwe middenvelder in de vorm van Erick Gutiérrez gekocht.

De 22-jarige Ramselaar vertelde na de Europese thuiswedstrijd tegen BATE Borisov - waarin hij nog geen twintig minuten meedeed - aan VI dat hij vanwege zijn situatie verder wilde kijken. In de afgelopen transferperiode kwam het echter niet tot een overstap.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ramselaar zal dit toch als een tik ervaren'
Bart Ramselaar over zijn toekomst bij PSV
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.