Raiola raadde buitenland af en heeft geen contact meer met Ihattaren

Reacties

Mino Raiola heeft Mohamed Ihattaren afgeraden naar het buitenland te gaan, maar het negentienjarige talent vertrok naar Italië. Het laatste dat de zaakwaarnemer van Ihattaren hoorde, was dat hij wilde stoppen met voetballen.

Raiola raadde buitenland af en heeft geen contact meer met Ihattaren
© Pro Shots

De Nederlander wil niet te veel zeggen over Ihattaren, die afgelopen zomer de overstap maakte van PSV naar Juventus en meteen werd verhuurd aan Sampdoria. 'Je weet dat ik nooit over mijn spelers praat, dat is ook de reden dat ik geen boek schrijf', aldus Raiola tegen Voetbal International. 'Van mij dus geen slecht woord over Mo Ihattaren en als hij mijn hulp nog wil, zal ik hem helpen. Maar het klopt dat we al een tijdje geen contact meer hebben gehad.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Als we Raiola confronteren met berichten in de Italiaanse media dat Ihattaren wil stoppen met voetballen, wil de zaakwaarnemer nog wél bevestigen dat Ihattaren dat ook aan hem heeft verteld. Wat er precies is gebeurd waardoor Ihattaren tot dat besluit is gekomen, is ook voor Raiola een groot raadsel. Temeer omdat hij zag dat de voetballer het in zijn eerste weken nog wel goed naar zijn zin had bij Sampdoria en gelukkig was in Italië.

Dat Raiola Ihattaren een transfer naar het buitenland heeft afgeraden, omdat hij er in zijn ogen nog niet klaar voor was, wordt bevestigd binnen PSV. Maar de voetballer zelf wilde niet naar bijvoorbeeld Feyenoord, FC Utrecht of een andere Nederlandse club.

In de nieuwe editie van Voetbal International en op VI PRO staat een uitgebreide reportage over de zoektocht naar Mohamed Ihattaren, die tot voor kort zo'n glorieuze toekomst tegemoet leek te gaan. Voetbal International ging in Italië op zoek naar antwoorden op de vele vragen.

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Meer Sampdoria
Meer over Sampdoria
Meer Serie A
Meer over Serie A
Meer M. Ihattaren
Meer over M. Ihattaren
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.