Raiola komt terug op eerdere uitspraken over toekomst van Haaland

Reacties

Mino Raiola is teruggekomen op zijn eerdere uitspraken bij Sport1 over de toekomst van Erling Haaland. De zaakwaarnemer van de Noorse spits benoemde in het interview vier clubs waar Haaland naartoe zijn kunnen gaan.

Raiola komt terug op eerdere uitspraken over toekomst van Haaland
© Pro Shots

'Hij kan en gaat de volgende stap maken. Bayern München, Real Madrid, FC Barcelona, Manchester City; dat zijn de grote clubs waar hij naartoe kan gaan', zei Raiola over de volgende bestemming van Haaland, die sinds januari 2020 voor Borussia Dortmund uitkomt.

'Ik wil het volgende duidelijk maken na het interview bij Sport1: de vier clubs die ik heb genoemd met betrekking tot de toekomst van Erling heb ik als voorbeelden gebruikt van een van de vijftien topclubs waar hij naartoe zal gaan', aldus Raiola in een statement op Twitter.

'De focus van Erling ligt nu op voetballen en er zijn geen gesprekken met andere clubs gaande. En ter bevestiging van wat ik eerder heb gezegd: het is niet ook zeker dat hij komende zomer gaat vertrekken. Misschien wel in de zomer van 2023', besluit de zaakwaarnemer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.